20 Aralık 2013 Cuma

Türkiye’de Siyasi Denge Nasıl Sağlanır?-5

Türkiye’de Siyasi Denge Nasıl Sağlanır?-5
Ahmet YALVAÇ - ANAYURT      15 Mart 2013 Cuma

Herkesi aptal yerine koyar, bildiğini okumaya devam edersen sonuçlarına da katlanmalısın Habur’da teröristleri bayram havası içinde kim karşıladı?
Oslo’da, İmralı Adasında teröristlerle pazarlıkları kim yaptı?
Tğrk Milliyetçiliğini, Kürt Milliyetçiliğini, Arap Milliyetçiliğini kim ayaklarımın altına alıyorum dedi?
Siz bir Başbakan olarak buna bir kılıf uydurmaya çalışabilirsiniz, Türkiye’nin menfaati için bunu söylemek zorunda olduğunuza vurgu yapmak istemiş olabilirsiniz. Ama ya sade vatandaş bunun doğru olmadığının farkına varır, ya da, seni ayağımın altına alır ezerim şeklinde anlarsa, o zaman ne yapabilirsiniz.Sizin aptal yerine koyduğunuz sade Halk bir ayaklanırsa,bunun önünde hiçbir kuvvet duramaz!. Türkiye’yi Suriye bataklığına kim soktu?
Gaziantep, Şanlı Urfa, Akçakale ve Güney sınırımızdaki diğer yerleşim yerlerinde yaşanan Suriyeli krizi,güvenlik sorunu, ticaretin durmasının ne anlama geldiğini, diğer yerlerdeki insanlar uzakta oldukları ve yandaş basında üzerinde durmadığı için, fazla etkilenmemiş olabilirler ama, sınırımızda yaşayan bu insanlarımızın sade, ya da değil, olup bitenleri görüp anlamadığını mı sanıyorsunuz?
Ama vurgulamaya çalıştığım üzere, bütün vatandaşlarımızı rahatsiz edecek çok hatalar yapıyorsunuz Millet işsiz, aç perişan iken, Suriyelilere onca masrafı, kim yaptı?
 Türkiye’yi Suriye!ye  mudahale etmek için sürekli kışkırtan, siyasilerin sürekli sırtını sıvazlayan;aslansın, kaplansın diye yağlayıp ballayan Amerika Birleşik Devletleri mi, yoksa diğer Batılı devletler mi karşıladı, 100 Milyonlarca masrafı? Hayır, yoksul Türk Halkı karşıladı… Seyahatlerinizde kullanmak için Milyar Dolarlarla ifade edilen lüks uçak filosunu siz kurdunuz Bütün bunları da mı basın mensupları, ya da başka birileri yaptı? Eğer birileri bu Milleti aptal yerine koyarsa, aptal yerine konanlar, bir gün beklenmedik bir zamanda bir tokat atarlarsa, hiç kimse şaşırmasın!
DİYANET İŞLERİ BAŞKANINA VE
CAMİ İMAMLARINA MARUZATIMDIR…
Öncelikle Diyanet İşleri Başkanı Prof Dr Sayın Mehmet Görmezler için bir şeyler söylemek istiyorum Sayın Hocam, insanlarımıza Suriye’ye yiyecek, içecek, gibi gıda maddeleri ile,giyecek temizlik maddeleri…vs,gibi ihtiyaç maddeleri göndermek istediğinizi belirterek, Halkımıza yardım çağrısında bulundunuz.İhtiyaç maddeleri ile dolu olan ve Suriye sınır kapısında bekleyen16 Tırın görüntülerini televizyon ekranlarında gördük Bizim Milletimiz yardım severdir, düşkünlere yardım etmeyi her zaman sever. Böyle bir husus, İslam Dini’nin de bir gereğidir. Bu açıdan baktığımızda, yaptığınız doğru. Ama Türkiye’yi durup dururken Suriye’nin işlerine karıştıran, emperyalist devletlerle birlikte hareket eden, bu itibarla hem Türk Halkını, hem de Suriye Halkını perişan eden siyasiler için de bir şeyler yapmalısınız, bir şeyler söylemelisiniz! 
¥ DEVAMI VAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder