21 Ekim 2015 Çarşamba

Vecdet Öz'ün Fetö Terör Örgütü İle İlgili Açıklamaları

Vecdet Öz'ün Fetö Terör Örgütü İle İlgili Açıklamaları


Saygıdeğer Vatandaşlarım,
Öncelikle milli iradeye ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne yapılan başkaldırı, darbe teşebbüsü ve hain saldırıları şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Biz Adalet Partililer üç kez darbe mağduru olmuş bir neslin evlatları olarak yaşanan bu tür müdehalelerin acı neticelerini çok iyi biliriz. Bizler geçmişte yaşadıklarımıza rağmen demokrasiye olan inancımızı asla kaybetmedik, yıllarca azimle mücadele ederek küllerimizden yeniden doğmayı bildik.
En kötü demokrasinin bile en iyi darbeden daha değerli olduğunu yaşayarak idrak etmiş bir kuşağın temsilcisi olarak, dün yaşananların bir daha yaşanmaması için tüm siyasi partileri birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Bu durumdan ders alınması, boş ve tehlikeli arayışların bir kenara konması, demokrasiye ve Cumhuriyet rejimine ısrarla sahip çıkılması gerektiğine inanıyorum.
Ayrıca Adalet Partisi olarak, devlete sızarak darbeye teşebbüs edecek kadar büyüyen "Feto Terör Örgütü" ile her an benzer olaylara sebep olabilecek diğer cemaat yapılanmalarının acilen devlet kadrolarından birlikte ayıklanmasını; Geçmişte bu yapılanmalara sebep olarak yataklık ve işbirliği suçlarını işlemiş, "kandırıldık" "ne istediniz de vermedik" diye itiraflarda bulunanlar dahil tüm siyasi anlayışın müteselsil sorumlu olarak belirlenerek terör örgütüyle birlikte yargılanmasını ve en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz.
Bu durumun en yakın takipçisi olacağımızdan kimsenin endişesi olmasın.
Saygılarımla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder