20 Aralık 2013 Cuma

Türkiye’de Siyasi Denge Nasıl Sağlanır?-12


Türkiye’de Siyasi Denge Nasıl Sağlanır?-12
Ahmet YALVAÇ -ANAYURT- 23 Mart 2013 Cumartesi

Malatya- Kürecik’te ki Amerika Birleşik Devletleri’ne ait radar üssü ile sözde Türkiye’yi koruma adına getirtilen ve Türkiye’de konuçlandırılan Patriot füze bataryaları ile, bunları çalıştıracak personelin Türkiye’de görev yapmaları hususunda önce  Meclis’ten onay alma gereği bile dutulmadı.

Patriot bataryalarının bedelleri ile, bu bataryaları çalıştıracak personelin masraflarının da, Türkiye tarafından karşılanacağı söylendi
Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç’a süikast yapılacak iddiaları ile,Türkiye’nin savaş pilanlarının bulunduğu kozmik odaya girildi.
Sonrasında bu planlar ortaya saçıldı. İlgisiz insanların, ya da düşmanlarımızın eline geçti.
PKK ile mücadele eden Komutanlar, ünlü bilim adamları, 4 Milletvekili ve çok sayıda Gazeteci de, hala içeride.
Siyasal hesaplar uğruna TSK’nın vatansever değerli komutanları Amerika Birleşik Devletleri karşıtı oldukları için tasfiye edildi. Orduya komuta edecek tecrübeli komutan kalmadı
100 Kadar savaş pilotunun Türk Silahlı Kuvvetlerinden ayrılmalarına zemin hazırlandı.
Şu anda Deniz Kuvvetlerine Komuta edecek Bahriyeli Komutanın kalmadığı da söyleniyor.
Eğer bir savaş çıksa, nice olur halimiz.
Ve en önemlisi Başbakan Sayın Tayyip Erdoğan, BOP Eş Başkanı olduğunu, her vesile söylüyor.
Sayın Başbakan’ın başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere  yabancı devletlere ne gibi taahhütlerde bulunduğunu bilmiyoruz Bu husus öncelikle soruşturulmalıdır.
16 Adamız 2004 ten itibaren, Yunanistan tarafından işgal edildiği söyleniyor. Ama iktidar, muhalefet Milletvekillerinin soru önergelerine cevap bile vermek istemiyor.
Bu hususların çoğunu daha önceleri de yazdım, şimdi tekrar vurgu yapmış oldum Bu itibarla şu anda Türkiye’nin acil sorunu, yeni bir Anayasa değildir.Acilen yapılacakları yukarıda sıraladım,Halkımıza saygılarımla arz ediyorum. 
¥ Haber Merkezi
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder